bootstrap modal

Acties

Ontdek welke tijdelijke acties we voor jullie in petto hebben.

Crowdfunding?

Sinds juni 2016 is Brouwerij B actief in Blankenberge en maakt ze haar bieren op een testbrouwinstallatie, maar moet voor grotere volumes naar een externe brouwer stappen. 

Om een volwaardige brouwinstallatie te realiseren zouden we een crowdfunding realiseren. Dit komt concreet neer dat er geld wordt geschonken voor iets dat je later terug krijgt of direct ontvangt. Voordat we overgaan tot de crowdfunding hadden we graag vernomen wat jullie zelf graag zouden terug krijgen. 


Daarom organiseren wij een enquête die slechts een 5-tal minuten in beslag neemt. We geven alvast enkele suggestie van rewards en als je zelf een suggestie hebt dan kan je dit ook opgeven.


Je kan ook vrij blijvend je e-mailadres opgeven zodat we contact kunnen opnemen als we zouden overgaan tot de daadwerkelijke crowdfunding.

Word ambassadeur!

Brouwerij B is op zoek naar personen die net dat ietsje meer willen doen om ons verder te helpen. Concreet wil dit zeggen dat je promotie maakt voor onze brouwerij en haar bieren. Dit door onze berichten te delen via sociale media, maar ook als er eens extra hulp zou nodig zijn voor het schenken van bier of in de toekomst van brouwerijbezoeken.

Voor de getoonde inzet kan je onze bieren kopen aan groothandelsprijs, proef je als eerste van onze testbrouwsels en krijg je een inleidende opleiding tot het bierproeven en info over de brouwerij.


Wat is je profiel?

We zijn op zoek naar mensen die actief zijn op sociale media,  bereid zijn om een inleidende cursus te volgen tot het bierproeven en de brouwerij een warm hart toedragen.


Hoe wordt je ambassadeur?

Vul ons contactformulier in en laat ons weten waarom jij de perfecte kandidaat bent voor het ambassadeurschap. 

Word ambassadeur!

Dank je om ons formulier in te invullen. Van zodra we een beslissing hebben genomen wordt je op de hoogte gesteld indien je een ambassadeur wordt van onze brouwerij.

FOLLOW US

Symbool Brouwerij B

ADRES
Brouwerij B bvba
Gildestraat 1
8370 Blankenberge
België - Belgique - Belgium
BTW-nr: BE 0654.727.135

CONTACTS
Email: info@brouwerijb.com